MUPPIE'S BEREN

MUPPIE'S BEREN

Prachtige handgemaakte teddyberen
BEREN UIT VELDHOVEN

BEREN UIT VELDHOVEN

Gemaakt door de Nederlandse berenartiest Gerda Kwaspen de Vries
A BEAR'S WEAR BERENKLEDING

A BEAR'S WEAR BERENKLEDING

Laat je beer stralen in vrolijke berenkleding!
PAKKETTEN EN PATRONEN

PAKKETTEN EN PATRONEN

Maak je eigen Muppie's Beer!

Muppie's Beren

Unieke, handgemaakte Teddyberen

Teddyberen kleding

Geef je beer een unieke persoonlijke uitstraling!!

Maak je eigen Muppie's Beer

Maak je eigen Muppie's Beer met pakketten en patronen!

BEURZEN

Bezoek Muppie's Beren op de beurs!

 Disclaimer Aan de totstandkoming van deze website is de uiterste zorg besteed. Het is echter mogelijk dat informatie en prijzen achterhaald worden of onjuist zijn door typefouten. Aan informatie op de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend. De prijzen die in een prijsopgave of offerte worden vermeld, kunnen als de correcte prijzen worden beschouwd. Indien na bestelling blijkt dat een foutieve prijs is gebruikt, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht.
Copyright

Aan informatie die op deze site staat kunnen geen rechten worden ontleend.

Op alle teksten en foto's van deze website rust een copyright.

Mocht u het copyright bezitten van iets dat op de site staat en u wilt dat voor welke reden dan ook van de site verwijderd hebben, kunt u ons altijd E-mailen.

Op deze site kunnen afbeeldingen en teksten gebruikt worden die deels verkregen zijn via internet of andere bronnen. Indien wij deze afbeeldingen of teksten gebruiken, gaan wij ervan uit dat hierop geen rechten rusten. Het is niet onze bedoeling om copyrights of andere rechten te schenden. Indien u van mening bent dat wij dit wel doen, verzoeken wij u dit ons te laten weten. De afbeeldingen of teksten zullen dan op verzoek van de rechthebbende(n) worden verwijderd.

Verantwoordelijkheid m.b.t. links

De meeste hyperlinks op onze website verwijzen naar websites van derden waarop wij geen invloed hebben. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden waarnaar op onze site verwezen wordt. Wij geven daarom geen enkele garantie ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina's van derden of met de onmogelijkheid deze webpagina's te kunnen raadplegen. Ook voor de inhoud van de sites van derden zijn wij niet aansprakelijk. Op het moment van het aanbrengen van de links werden deze pagina's op ontoelaatbaarheid getoetst. Onrechtmatigheden werden toen niet ontdekt. Een permanente controle op de links is, zonder concrete aanwijzingen van onrechtmatigheid, niet te vereisen. Bij het optreden van dergelijke onrechtmatigheden zullen wij de betreffende webpagina('s) meteen verwijderen.

Nieuwsflits!

Eindelijk naar de beurs, zondag 11 september 2022 in Den Bosch!

Eindelijk gaat't gebeuren! Op zondag 11 september 2022 zal Muppie's Beren deelnemen aan de Internationale beren en poppenbeurs in de Brabanthallen in den Bosch.
Iedereen is van harte welkom bij onze stand, waarbij op de site van de organisatie alles te lezen is over de uitgebreide maatregelen omtrent Corona.

Teddyberen een uitzonderlijke kunstvorm!

De Teddybeer, onze intiemste vriend. Dat een Teddybeer jong en oud soms troost kan bieden, weten we allemaal. Maar je kunt ook zelf beren leren maken. Tijdens deze beurs ziet u de teddybeer tot leven komen, internationaal bekende teddyberenkunstenaars laten hun werk zien veelal naar eigen ontwerp. Teddyberen maken is de laatste jaren tot een kunst verheven. De handgemaakte beer krijgt net dat extraatje wat bij de fabrieksbeer ontbreekt. Voor de berenmaaksters zijn er honderden soorten mohair waar men rustig een keuze uit kan maken na een deskundig advies.

Recent geadopteerd

De wereld is verdeeld in twee groepen:
Zij die teddyberen hebben.... en zij die ze niet hebben;
De ene groep vindt de andere groep maar een beetje raar...

Copyright © 2023 Muppie's Beren. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.