Muppie's Beren is van Gerda Kwaspen de Vries.
Ze werd geboren in IJlst (Fr) en woont in Veldhoven (Br).
Als kind was ze al met hart en ziel verknocht aan beren, haar favoriete speelgoed.Nu maakt ze ze al jaren zelf!
En nog steeds is ze er helemaal aan verknocht. Elke beer krijgt een stukje van haar eigen hart mee.... en dat is duidelijk zichtbaar en voelbaar als je een van MUPPIE's BEREN in handen hebt.

Sinds 2016 is Muppie's Beren uitgebreid met een mooie kledinglijn 'A BearsWear', als herinnering aan moeder Aafke die - toen ze nog onder ons was - graag bijdroeg met gehaakte kleding en haar spontane aanwezigheid op beurzen.
De creatieve uurtjes worden gedeeld met echtgenoot Hans, die de fotografie en inrichting van deze website verzorgt.
Hond Mila helpt vaak ijverig mee op haar manier!

Wilt u meer informatie over de beren op deze site, of heeft u suggesties of vragen, neem dan contact op via ons contacformulier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Muppie's Beren op de beurs


Gerda Kwaspen - de Vries  

Nieuwsflits!

Eindelijk naar de beurs, zondag 11 september 2022 in Den Bosch!

Eindelijk gaat't gebeuren! Op zondag 11 september 2022 zal Muppie's Beren deelnemen aan de Internationale beren en poppenbeurs in de Brabanthallen in den Bosch.
Iedereen is van harte welkom bij onze stand, waarbij op de site van de organisatie alles te lezen is over de uitgebreide maatregelen omtrent Corona.

Teddyberen een uitzonderlijke kunstvorm!

De Teddybeer, onze intiemste vriend. Dat een Teddybeer jong en oud soms troost kan bieden, weten we allemaal. Maar je kunt ook zelf beren leren maken. Tijdens deze beurs ziet u de teddybeer tot leven komen, internationaal bekende teddyberenkunstenaars laten hun werk zien veelal naar eigen ontwerp. Teddyberen maken is de laatste jaren tot een kunst verheven. De handgemaakte beer krijgt net dat extraatje wat bij de fabrieksbeer ontbreekt. Voor de berenmaaksters zijn er honderden soorten mohair waar men rustig een keuze uit kan maken na een deskundig advies.

De wereld is verdeeld in twee groepen:
Zij die teddyberen hebben.... en zij die ze niet hebben;
De ene groep vindt de andere groep maar een beetje raar...

Copyright © 2022 Muppie's Beren. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.