Eindelijk gaat't gebeuren! Op zondag 11 september 2022 zal Muppie's Beren deelnemen aan de Internationale beren en poppenbeurs in de Brabanthallen in den Bosch.
Iedereen is van harte welkom bij onze stand, waarbij op de site van de organisatie alles te lezen is over de uitgebreide maatregelen omtrent Corona.

Teddyberen een uitzonderlijke kunstvorm!

De Teddybeer, onze intiemste vriend. Dat een Teddybeer jong en oud soms troost kan bieden, weten we allemaal. Maar je kunt ook zelf beren leren maken. Tijdens deze beurs ziet u de teddybeer tot leven komen, internationaal bekende teddyberenkunstenaars laten hun werk zien veelal naar eigen ontwerp. Teddyberen maken is de laatste jaren tot een kunst verheven. De handgemaakte beer krijgt net dat extraatje wat bij de fabrieksbeer ontbreekt. Voor de berenmaaksters zijn er honderden soorten mohair waar men rustig een keuze uit kan maken na een deskundig advies.

Vanwege Corona hebben we helaas een lange tijd geen gelegenheid gehad nieuwe Muppie's Beren te introduceren...
Daarom laten we ze graag via deze weg kennis maken met het publiek!

Muppie's Beren zijn voortaan ook op Pinterest te bekijken!

Vanwege het explosief toenemende aantal besmettingen van het Coronavirus is er tot ons aller spijt besloten dat het niet verantwoord is THE BIG EVENT op 17 en 18 oktober 2020 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch te laten plaatsvinden.
Alle vooraf gekochte tickets van maart, mei en of oktober 2020 zijn onbeperkt geldig en in te leveren op een beurs naar keuze. De eerstvolgende beurs van THE BIG EVENT vindt plaats op 29 en 30 mei 2021
Volg het nieuws op deze site!

Op zondag 18 en 19 Oktober 2019 waren Muppie's Beren op de internationale Poppen- en Berenbeurs in de Brabanthallen Den Bosch.

Misschien gaat de Internationale Poppen- en Berenbeurs in de Brabanthallen’s-Hertogenbosch, die vanwege corona verordening zowel in maart als mei 2020 kwam te vervallen, alsnog door in oktober 2020!
Volg het nieuws op deze site!

Op 18 en 19 Mei 2019 waren Muppie's Beren op de internationale Berenbeurs Teddy Hollandin Houten.

Copyright © 2022 Muppie's Beren. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.